De Eco Punt 8B & D

Ouddorp

Verkocht

Aantal keer bekeken: 503
De Eco Punt 8B & D, Ouddorp

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 2015
  • Woonoppervlakte 34 m²
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Inhoud 136 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Recreatie

Kaart

Marker #1

{address}
{price}
{exta_status}
{city}

Omschrijving

Punt West Hotel & Beach Resort is gelegen in het prachtige natuurgebied direct aan het Grevelingenmeer in Ouddorp. Hier komt u volledig tot rust en kunt u genieten van de omgeving en de luxe van de villa's en de hotelsuites. Op het Resort heeft u een eindeloos uitzicht over het water en de prachtige ongerepte natuur om u heen. Het resort is gerealiseerd in samenhang met en voor het behoud van deze bijzondere natuurlijke omgeving. De afgelopen jaren is het park zeer bekend geworden bij een breed publiek en een echte toeristische trekpleister geworden!

Wij mogen u hier diverse prachtige afgewerkte hotelsuites te koop aanbieden. Een hele interessante belegging... Iets voor u? Lees dan snel verder!

HOTEL SUITES
De suites/studio's worden verkocht als een beleggingsobject. U kunt hier genieten van interessante rendementen en daarnaast zelf gebruik maken van uw luxe suite (beperkt in overleg met de parkreceptie). De hotelsuites worden per twee verkocht (land- en waterzijde). Er geldt een variabel rendement, variërend verwacht tussen de 5% en 6% netto per jaar op basis van de koopsom. Voor 2021 is het resort al bijna helemaal volgeboekt. Een optimaal rendement in het verschiet dus!

Iedere suite wordt inclusief inventaris te koop aangeboden en bestaat uit twee verdiepingen. Het heeft een kitchenette en een terras vanwaar u uitzicht heeft over de baai óf het eiland zelf. Er zijn totaal vijf blokken op het resort met elk vier suites. In totaal zijn er dus 20 suites aanwezig waarvan er 12 suites (drie gehele blokken) te koop zijn.

De suites vallen onder appartementsrechten en zijn gesitueerd op erfpachtgrond. Ook is er een sprake van een actieve VVE. Verdere kosten en baten kunt u bij interesse bij ons opvragen.

BEACH RESORT
Punt-West Eco Hotel & Beach-resort is een nieuw eco-resort geïnspireerd op een van de meest exclusieve resortketens ter wereld. Intiem, discreet, exclusief, gecombineerd met het hoogste niveau aan service. Pieds dans l’eau in de duinen tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer. Gelegen op een unieke locatie aan het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa en in een zeer royaal natuurgebied (ca 150 ha. groot). Een droom om te vervullen op een AAA-locatie. Er zijn 72 strandvilla’s, 20 luxe hotelsuites en een exclusieve Beachclub aan het strand gerealiseerd. Een prachtig resort voor een luxe verblijf in Nederland!

De hotelsuites worden in collegiale verkoop aangeboden met Delta Makelaardij uit Zierikzee. Wilt u meer informatie, of zelf rondkijken en de vrijheid ervaren? Neem dan zeker contact met ons op, we staan u graag te woord.

Het woningaanbod

Waterrijck 15, Middelharnis
Waterrijck 15
€ 990.000 v.o.n.
Middelharnis
Provincialeweg 18, Kerkwerve
Provincialeweg 18
€ 600.000 k.k.
Kerkwerve
Bezuijen Bemiddeling