Blauwe Distelstraat 22

Goedereede

Verkocht

Aantal keer bekeken: 1082
Blauwe Distelstraat 22, Goedereede

Kenmerken

  • Status Verkocht
  • Bouwjaar 1965
  • Woonoppervlakte 85 m²
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Perceeloppervlakte 146 m²
  • Inhoud 316 m³
  • Aanvaarding In overleg
  • Woonbestemming Permanent

Kaart

Blauwe Distelstraat 22, Goedereede

Omschrijving

INSCHRIJVEN PER EMAIL NAAR INFO@BEZUIJENBEMIDDELING.NL

Namens de Woningbouwvereniging Beter Wonen en volgens de welbekende procedure (daar over onderaan de verkooptekst meer) mogen wij u deze leuke hoekwoning met stenen berging aanbieden in Goedereede Havenhoofd. In de Blauwe Distelstraat op nummer 22 bevindt zich dit leuke huis met veel mogelijkheden. De woning dateert uit het bouwjaar 1965 en heeft wat werk en liefde nodig, maar dan krijgt u daar ook een heel leuk (t)huis voor terug!

INDELING
Als u de woning betreedt via de voorzijde dan komt u in de entreehal met de trap opgang en het toilet, ook is hier een garderobehoek. Vanuit de centrale hal kunt u gelijk doorlopen naar de keuken of linksaf naar de living. De living is lekker licht vanwege de riante raampartijen. De aangrenzende open keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. De naastgelegen bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen, de tuindeur en een deur naar de voorraadkelder.

Dan via de trap vanuit de centrale hal komt u op de eerste etage met drie slaapkamers en een goede badkamer qua afmetingen. Vanaf de overloop is middels een houten vlizotrap nog een ruime bergzolder te bereiken waar zich ook de cv-opstelling (HR combi 2002) bevindt.

De tuin op het zuidoosten is gelegen op eigen grond en is voorzien van een stenen berging. Een leuke woning wat met wat liefde en aandacht tot een plaatje getransformeerd kan worden, en dat op een heerlijk rustige locatie.

Een waardeverklaring is in ons bezit en opgemaakt door: P.S.M. de Vries-Esmeijer gecertificeerd makelaar/taxateur. De waarde is bepaald op een vaste verkoopprijs van € 135.000,00 k.k. Deze prijs is niet onderhandelbaar maar wel heel gunstig! Bij verkoop wordt bovenop de koopsom eenmalig € 350,- taxatiekosten in rekening gebracht bij de koper. Eventuele kosten die worden gemaakt voor het uitmeten van het perceel door het kadaster zijn voor rekening van koper.

Voor de toewijzing is de woningbouwvereniging aan regels gebonden:

1: Aan een starter (woonachtig in het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede) op de woning markt die ingeschreven staat op de lijst van woningzoekende met het hoogst aantal punten;
2: Daarna aan huurders van een woning van de woningbouwvereniging “Beter Wonen” die ingeschreven staan op de lijst van woningzoekende met het hoogst aantal punten;
3: Daarna aan inwoners van het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede;
4: Daarna aan iemand met economische binding aan het werkgebied van de voormalige gemeente Goedereede;
5: Daarna aan een willekeurige geïnteresseerde koper.
(voor 3 t/m 6 geldt: bij meerdere gegadigden vindt loting plaats)

Inschrijven kan tot en met zondag 28 april 2019. Daarna zullen wij, Bezuijen Bemiddeling, namens de woningbouwvereniging “Beter Wonen” bekend maken wie de gelukkige nieuwe eigenaar zal zijn. Uw inschrijving kunt u insturen naar Bezuijen Bemiddeling, Hoenderdijk 7A, 3253 AK Ouddorp. Of stuur een e-mail aan info@bezuijenbemiddeling.nl.

Wij adviseren u de tussenliggende periode te gebruiken voor een bezichtiging aan de woning en uit te zoeken wat uw financiële mogelijkheden hierin zijn. Zodat wij na de toewijzing direct voor u aan de slag kunnen! De notariële overdracht zal plaats vinden bij notariskantoor Benschop & Sterling te Goedereede.

Het woningaanbod

Springert 16, Ouddorp
Springert 16
€ 400.000 k.k.
Ouddorp
Duynhille Westerduin 7, Ouddorp
Duynhille Westerduin 7
€ 274.500 k.k. (In prijs verlaagd)
Ouddorp